راهنمای تصویری بک‌آپ گیری (Backup) از اطلاعات سایت توسط کنترل‌ پنل پلسک

در این آموزش قصد داریم به طور کلی با سیستم بک‌ آپ‌ گیری پلسک آشنا شده و بتوانیم از اطلاعات سایت خود نسخه پشتیبان گرفته و در صورت نیاز بتوانیم بازگردانی نماییم.

توجه داشته باشید! لطفا این آموزش را به طور کامل مطالعه کنید، سپس متناسب با نیاز خود اقدام به استفاده از آن نمایید. زیرا بک‌ آپ‌ گیری، شامل گزینه ها و نکات کلیدی مهمی می باشد.

  • وارد کنترل‌ پنل پلسک خود شده و گزینه Backup Manager را انتخاب نمایید. البته ممکن است لود صفحه بک‌آپ کمی به طول بینجامد شکیبا باشید.

   بک آپ

 

  •  در صفحه Backup Manager روی گزینه Back Up مانند شکل کلیک می کنیم.

 

بک آپ1  

  • در این صفحه مانند شکل زیر عمل می کنیم و در آخر گزینه ok را انتخاب می کنیم.

 

بک آپ2

 

Comments: در صورتی که نیاز به قرار دادن توضیحات خاصی می باشد در این قسمت اضافه می نماییم.

Suspend the domain until the backup task is completed: با انتخاب این گزینه در حین بک‌آپ گیری سایت شما از دسترس خارج می شود. و تا زمانی که فرآیند بک‌آپ گیری تکمیل نگردد سایت شما قابل مشاهده نمی باشد. لذا توصیه می شود در صورتی که نیاز به این گزینه ندارید، انتخاب نکنید.

  • پس از اتمام فرآیند بک‌آپ گیری می توانید آنرا در لیست بک‌آپ ها مشاهده نمایید، همچنین بک‌آپ دستی گرفته شده با بک‌آپ های سرور کاملا متفاوت و متمایز می باشد.

 

بک آپ3    

نکته:

  • اگر به طور دستی یا اتوماتیک بک‌آپ تنظیم می کنید حجم بک‌آپ با فضای هاست شما محاسبه می شود پس دقت نمایید با پر شدن هاست توسط بک‌آپ سایت شما دچار کمبود فضا و خطا نگردد. توجه داشته باشید بک‌آپ های هفتگی اتوماتیک سرور که توسط شرکت‌ رادکام (created by the administrator)گرفته می شود در فضای مصرفی شما محاسبه نمی شود.
  • با توجه به حجم اطلاعات سایت زمان بک‌آپ گیری متغیر می باشد لذا هر چه حجم سایت شما زیاد تر باشد زمان بک‌آپ گیری نیز طولانی می باشد. صبر کنید تا فرآیند بک‌آپ گیری به اتمام برسد.
  • جهت دانلود بک آپ مورد نظر روی فلش سبز رنگ (سمت راست) کلیک نمایید.

آخرین بروزرسانی
۱۸ شهریور ۱۳۹۵ 
تعداد کلیک
۵,۹۶۶

ارسال نظر

سید مهدی میرباقری فیروزاباد
۱۳۹۳/۰۵/۰۶
5
0
7

اطلاع رسانی شما عالی است باتشکر

مهدی اصل
۱۳۹۳/۰۶/۱۵
0
0
0

از راهنماییهای با ارزشتون کمال تشکر را دارم

نیما بهم نیا
۱۳۹۳/۰۹/۰۹
0
0
0

سلام ببخشید یه سوال مهم و اساسی داشتم اگه از دیتابیس بکاپ داشته باشیم و بعد از بکاپ گیری اطلاعات سایتمون حذف بشه یعنی میشه برگردوندش؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا جواب بدین موندم توی این سوال هیچکسم نیست بهم جواب بده

عرفان عطارزاده
۱۳۹۳/۰۹/۱۳
0
0
1

دوست عزیز البته من هم مشتری ادکام هستم اما چون خواستم بی جواب نمونی بهت می گم: بک آپی که اینجا توضیح داده شده اگه از روش All configuration and content انجام بشه. همه اطلاعاتت رو دخیره می کنه. و اون جوری که اینجا نوشته گویا از فایل های روی سرور هم بک آپ
می گیره. اما به نظرم خودت یک تست بکن. اگر این طور باشه اصلا نباید نگران باشی. البته اگر فقط از دیتابیس بک آپ بگیری، دیگه به فایل های سرور دسترسی نخواهی داشت. مثلا اگر هک بشی یا به هر نحوی یک فایل index.html یا عکس از سرورت پاک بشه دیگه رفته.

هاشم دهقانیان
۱۳۹۴/۰۴/۲۴
5
0
1

ok

فراز
۱۳۹۴/۰۴/۲۷
0
0
0

با سلام و احترام در صورت امکان بنده را راهنمایی کنید: من روش بالا جهت بک آپ گیری را متوجه شدم و بسیار هم عالی و کامل بود. ولی سوال من اینجا است برای ایجاد لینک بک آپ و برای منتقل کردن اطلاعات هاست به هاست دیگر باید چیکار کرد و لینک بک آپ را چطور ایجاد
کنم. با تشکر

صدرا
۱۳۹۴/۰۵/۱۲
0
0
0

جناب فراز با سلام و احترام بهتر بود این سوال را تیکت می زدید . برای انتقال بک آپ به سرور دیگر که آن هم باید پلسک هم ورژن یا بالاتر باشد فایل بک آپ را دانلود و در سرور مقصد آپلود و ریستور نمایی. موفق باشید.

خرد پیروز
۱۳۹۴/۱۲/۲۰
5
0
0

با عرض سلام . گزینه ای به عنوان Backup manager وجود ندارد ؟ دلیل چی میتونه باشه ؟؟ تشکر


نام را وارد کنید
پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید